В неотдавнашно интервю Моника Белучи разказа за връзката си с Тим Бъртън. Актрисата се възползва от възможността да изрази любовта си към режисьора, с когото споделя живота си.

Влюбена, Моника Белучи разказва за личния си живот в интервю за "Elle", публикувано на 26 юни. Във връзка с Тим Бъртън, 58-годишната актриса побърза да заяви любовта си към своя приятел. "Аз обичам Тим. И изключително много уважавам Тим Бъртън", каза тя. "На първо място съм много щастлива, че срещнах този човек. Това е една от онези срещи, които рядко се случват в живота".

Влюбените никога досега не са имали възможност да работят заедно. Италианката ще изиграе съпругата на Бийтълджус през септември 2024 г. в продължението на едноименния филм (излязъл през 1988 г.), режисирано от нейния партньор. "Познавам мъжа, обичам го, а сега ще се срещна с режисьора, така че това е още едно приключение", каза Моника Белучи.

Любовен романс: Кой застана до Моника Белучи (СНИМКА)

В "Бийтълджус 2" /Beetlejuice 2/ Майкъл Кийтън, Уинона Райдър и Катрин О'Хара ще повторят ролите си съответно на Бийтълджус, Лидия и Делия Диц. Джена Ортега (вече снимана от Тим Бъртън в хитовия сериал на Netflix "Уенсдей") също ще се присъедини към актьорския състав като дъщерята на Лидия.

Припомняме, че любовната им история беше разкрита от "Paris Match" през февруари миналата година. Влюбените се насладиха на романтична вечер по улиците на Париж, преди да се върнат в хотел "Риц". Двойката се запознава през октомври миналата година на филмовия фестивал "Люмиер" в Лион. По време на церемонията режисьорът получи специална награда от Моника Белучи.

Преди Тим Бъртън, Моника Белучи бе омъжена за Венсан Касел от 1999 до 2013 г. Двойката има деца Дева и Леони (на 18 и 12 години). След това от 2017 до 2019 г. тя има връзка с Никола Лефевр. Режисьорът на "Ръцете на Едуард" не се е появявал с жена от края на връзката си с Хелена Бонъм Картър, майката на децата му Били (19 г.) и Нел (15 г.), през 2014 г.
БГНЕС