Вероятно вече всички сте чували за Веси Маринова – първата българка с титла "Мис Плюс Сайз" за 2021г.

Веси не се притеснява, че е с доста пищни форми и е готова да затвори устата на всеки хейтър. Нещо повече, младата красавица умее добре да бъде изключително провокативна и предизвикателна.

Поговорихме си лично с Веси за body shaming-а, критиките на околните и момичето зад образа, който си е изградила.

Веси е свежа, позитивна и носи огромна усмивка. Разбира се, съвсем естествено споделя, че най-големият ѝ кумир е Ашли Греъм (но това надали би изненадало някого). Оказва се, че именно Ашли е била причината Веси да се научи да обича и приема себе си.

Споделя още и за това, че към момента българският пазар приема доста плахо plus size моделите, но това е нещо, което се надяваме скоро да бъде променено. Всеки има право да бъде уникална своя версия и заслужава да се чувства добре в кожата си и да е приеман от останалите.

Като пищен модел, Веси неминуемо се е срещала и с ужаса от body shaming-а, но не крие своята ненавист към него и открития бунт, който води срещу това чрез своите социални мрежи.

Веселка (както е цялото ѝ име) споделя още, че за съжаление, често се среща и с хейта, но се опитва да покаже, че въпреки него, човек може да отстоява себе си и да живее пълноценно.

Какво още разказа 22 годишната красавица пред камерите на Vbox7 за известността, еротичните предложения в мрежите и бъдещите си планове свързани с модата - гледайте във видеото!