Плувецът Михаил Кръстев е първият финалист, който отпадна от “Игри на волята” 5 в последната седмица на екстремното риалити. Той загуби елиминационната битка срещу Иван Рълев и Благомир Мастагарков и е специален гост в официалния подкаст на екстремното риалити “След Игрите”.

Пред водещата Ива Иванова Михаил разказа, че престоя от повече от месец на Чистилището му се е отразил много зле и му е коствал мястото във финала. Плувецът е изгубил 17 килограма и е загубил голяма част от силата си. Говорейки за Чистилището, Михаил споделя, че в случай, че е трябвало да има избор да спаси Никол или Цецо, би изпрал Никол, защото му е по-близка. В “След Игрите” отговаря и на въпроса какъв би бил изборът му между Денислава и Никол.

Михаил Кръстев
Игри на волята

Михаил споделя, че съжалява, че не е номинирал Виолета на последния съвет, защото това е можело да го спаси от елиминационната битка. В

Влизайки в “Игри на волята” не е очаквал, че ще има толкова много стратегически подготвени играчи. Фаворит за победата му е Момчил Василев, а най-много съжалява, че не са се изправили един срещу друг на Арената.

Михаил Кръстев

В “След Игрите” Михаил разказа за бизнеса на своето семейство. Те работят с камъни и мрамор, а на него често му се налага да прави дизайни на надгробни плочи. Плувецът споделя, че харесва работата си.

Михаил Кръстев
Игри на волята

В “След Игрите” Михаил разказва какво се случва в Резиденцията, когато камерите не работят, за подготовката си за “Игри на волята”, която включва йога и за своята дългогодишна връзка. Гледайте епизода в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.
Игри на волята