/ NOVA
Той загуби елиминационната битка срещу Иван Рълев и Благомир Мастагарков

Плувецът Михаил Кръстев завърши участието си в "Игри на волята" на осмо място. Той се изправи в тежка елиминационна битка срещу зъботехника Иван Рълев и бившия футболист Благомир Мастагарков. 20-годишният Михаил изоставаше сериозно по трасето и завърши последен в надпреварата.

NOVA


Край огъня участниците научиха, че ще трябва да номинират двама души. Почти всички купиха гласове от водещата Ралица Паскалева, като ходът им беше предизвикан от спекулациите на Мартин Николов - Елвиса за евентуалния изход от съвета. Милионерът беше защитен от имунитет, а с такъв се сдоби и Красимир Дунев срещу всичките си грошове. До номинацията на Михаил се стигна след като на съвета той получи глас от Виолета Стайкова, майката на неговата най-близка съюзница в играта Денислава Велкова.

NOVA


Михаил Кръстев е гост в новия епизод на подкаста "След Игрите", който вече е наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube. Пред водещата Ива Иванова Михаил разказва за най-тежките си дни по време на дългия престой на Чистилището, с кои от участниците е останал най-близък, както и за своята дългогодишна приятелка.

NOVA

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята" във вторник, 28 ноември, от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.