Новата приятелка на Кание Уест е всичко друго, но не и Ким Кардашиян. Рапърът с всички сили се опитва да докаже, че с Джулия Фокс ще са новите Бранджелина и Бенифър. Дори сами си измислиха прозвището JuliYe, което идва от Джули и Йе, новото име на Уест, пише каналът "Stars News" във vbox7.

Кание си е намерил гадже, което не крие, че обожава парите, а в скорошно интервю тя сподели, че винаги е излизала само с богаташи.
 

Джулия Факс иначе е актриса, стана известна с дебютното си изпълнение във филма Uncut Gems от 2019 г., за който беше номинирана за наградата Breakthrough Actor Award на Gotham Awards 2019. Vogue я нарече модерна бомба и определено с Кание си пасват в това отношение. Е, доста от феновете на Кание не одобряват новата му житейска спътница, но на него не му пука.
 

JuliYe дебютираха като двойка на модно събитие Париж, а визията им силно напомни на модерна версия на Бритни и Джъстин, когато поп звездите се появиха облечени в деним на Американските музикални награди през 2001 г. 31-годишната актриса се е вдъхновила за визията си и от Мадона и емблематичния сутиен с конуси на Мадона. Кание се грижи за тоалетите на новата си мацка, но също и за грима ѝ.

Джулия е и артист. През 2017 г. тя пресъздаде собственото си погребение, но като арт изложба - R.I.P. Julia Fox.
 

За връзката на Кание и Джулия се заговори скоро. Двамата обаче изглеждат супер криндж и не сме сигурни, че този романс ще продължи дълго. Много потребители смятат, че Джулия е с Кание, за да стане по-известна, което определено ѝ се получава за момента.