Ким Кардашиян
Ким Кардашиян / Gulliver/Getty Images
Ким Кардашиян украси априлския брой на Хонг Конг Vogue, снимайки се на три корици за реклама на Fendi и Bulgari.

Журналистите на изданието попитаха Ким как успява да се овладее и поддържа положителна нагласа в ерата на социалните мрежи, като намекнаха за информационната война, подпалена срещу нея от бившия ѝ съпруг Кание Уест. Ким отговори, че подкрепата на близките ѝ помага много, а и самата тя се опитва да взаимодейства със социалните мрежи по смислен начин.
 
Наскоро на Кание Уест му бе забранено да ползва социалните медии за един ден, а планираното му изпълнение на церемонията за наградите „Грами” бе отменено заради нападките му срещу Ким и изобщо онлайн поведението му.
 

Освен всичко друго рапърът публично обвини Ким в лошо възпитание на децата им, обиди онези, които се изказаха в нейна защита, и заплаши новото ѝ гадже, комика Пийт Дейвидсън.

Междувременно според източници, близки до Ким, именно благодарение на Дейвидсън тя успя да устои на атаките на бившия си съпруг, а връзката ѝ с новия ѝ любим с всеки изминат става все по-силна. Потвърждение за това са няколко татуировки по тялото на Дейвидсън, които той посвети на Ким. Наскоро тв звездата публикува снимка в социалните мрежи, като текстът гласи: „Приятелката ми е адвокат“. Припомняме, че през декември миналата година Ким Кардашиян след няколко неуспешни опита издържа изпита по право.
БГНЕС