Кание Уест намери нова причина за недоволство от връзката на бившата му съпруга Ким Кардашиян с американския комик Пийт Дейвидсън. Според Кание той може да я пристрасти към наркотиците. Рапърът установи, че Пийт редовно се лекува от наркозависимост и това може да се отрази зле на любимата му.

Ким Кардашиян официално се разведе с Кание Уест

„Много се притеснявам, че Скит (унизителен прякор, който Уест използва за Пит) ще пристрасти майката на децата ми към наркотиците. Той ходи на рехабилитация на всеки два месеца“, пише Кание.

В друга публикация в Instagram той твърди, че Пийт Дейвидсън се е пошегувал за секс с непълнолетни в един от скечовете си. Затова Кание не иска комикът да се доближава до децата му и възнамерява да забрани това по съдебен път: „Това е друга причина, поради която трябва да стои далеч от децата ми.

По-рано Кание Уест беше блокиран в Instagram за един ден заради обидна публикация срещу водещия на The Daily Show Тревър Ноа, който изрази симпатии към Кардашиян в програмата си и каза, че щом тя не може да се отърве от бившия си, какво остава за обикновените жени.

Instagram блокира профила на Кание Уест, използвал езика на омразата

Борбата на Ким Кардашиян и Кание Уест за попечителство над деца започна след раздялата им, която Ким официално обяви в края на февруари миналата година. Ситуацията ескалира, когато риалити звездата започна да излиза с Пийт Дейвидсън. Кание Уест неведнъж заплашваше комика и дори го „зарови“ в един от клиповете си.

Освен това Кание обвини Ким Кардашиян в лошо родителство, след като тя позволи на по-голямата им дъщеря Норт да води блог в TikTok. В един от видеоклиповете 8-годишната Норт пее за това, че е влюбена в емо момиче.

БГНЕС