Ким Кардашиян и Кание Уест
Ким Кардашиян и Кание Уест / Gulliver/Getty Images
Риалити звездата Ким Кардашиян и съпругът й, рапърът и продуцент Кание Уест купиха четвърти дом на една и съща улица, близо до главното си имение в Хидън хилс, окръг Лос Анджелис, съобщи Контактмюзик.

Ким Кардашиян разкри тайната на съвършения си бюст (ВИДЕО)

Двойката е платила 2,98 милиона долара за новия си дом. Той е разделен на две части, разположени от двете страни на улицата. Едната част обхваща самата къща, а другата - център за конна езда. Домът включва 4 спални, 3 бани, басейн и спа.

"Двамата притежават много домове, но продължават да купуват нови - заяви близък до семейството източник, цитиран от в. "Сън". Приятелите им знаят, че Ким и Кание спят в отделни спални и често в отделни домове. Те се обичат, но всеки от тях има свой собствен живот. Децата им имат свои собствени спални във всеки дом, които са пълни с играчки и са декорирани в любимите им цветове".

"Ким и Кание купиха домове и не са споделили каква е била причината да го сторят, но знаят, че това е добра инвестиция. Кание е перфекционист, що се отнася до осветлението в дома му. Всичко трябва да е перфектно, затова той ползва услугите на екип от декоратори и дизайнери. В домовете на двойката непрестанно се доизкусурява нещо. Кание е увлечен по осветлението. Ако то не е перфектно, той го подновява отново и отново, докато не постигне онова, което иска. Осветлението бе по неговия вкус на сватбата му, но Кание се заема с него също на концертите си. Някои се шегуват, че той се нуждае от райска светлина, защото вижда себе си като Бог.", допълни още източникът.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА