/ Gulliver/Getty Images
Преди официалното си заминаване за Канада принц Хари проведе последен сърдечен разговор със снаха си Кейт Мидълтън. Съпругата на принц Уилям беше много развълнувана при сбогуването. Вече е официално, Меган Маркъл и принц Хари се настаниха в Канада, където започват новия си живот, далеч от сътресенията, присъщи на британското кралско семейство.

Какво си казаха принц Хари и кралица Елизабет на първата им среща след Мегзит

Заминаването беше сърцераздирателно за много членове на това семейство, особено за кралица Елизабет Втора. Много е тъжно правнукът ти да бъде толкова далеч, преди истински да го опознаеш. Меган и Хари, които няма да могат да се върнат в скоро време поради коронавирусната епидемия и ограничителните мерки в Обединеното кралство, оставиха нерешени отношения: тези с принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Принцовете Хари и Уилям не се разбирали отдавна (ВИДЕО)

Двамата синове на принц Чарлз от няколко години са скарани. Прекъсната връзка е нарушена, което наранява Кейт Мидълтън. Тя е тъжна да види братята, толкова близки някога, да не могат да си говорят. Според източник за Women's Day New Zealand, херцогинята е изразила тъгата си по своя девер.

Gulliver/Getty Images

„Кейт знаеше, че това е вероятно последният път, когато има възможност да сподели чувствата си. Изглеждаше изключително развълнувана“, казва източникът. Тази, която има впечатление, че „губи брат“, едвам се е сдържала да не избухне в сълзи: „Очевидно тя беше на прага да заплаче, когато му каза, че липсата на общуване и контакт, както преди, така и след преместването му в Канада, много я е наранило, както и принц Уилям“, каза източникът.

Щастието е на лицата им: Хари и Меган (ГАЛЕРИЯ)

Остава надеждата, че след като премине тази голяма коронавирусна криза, синовете на лейди Даяна ще намерят пътя обратно към братската любов.

 


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БГНЕС