Звездните бракове често са обект на внимание и завист, но те се разпадат и не продължават много дълго. Има обаче звезди, които успяват да се справят с проблемите и изкушенията, които им предлага средата, в която се намират.

Майкъл и Катрин - звездните съпрузи, родени на една дата, но с 25 години разлика (СНИМКИ)

Бракът между Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас безспорно е един от най-успешните и дългогодишни в Холивуд. Двамата са заедно вече повече от 20 години и имат две деца – Карис и Дилън. Разликата в годините на Катрин и Майкъл не ги плаши, а ги сближава още повече и двамата не се притесняват какво биха си помислили хората, разказва каналът "Cool News" във vbox7.

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс
Gulliver/Getty Images

В скорошно интервю за списание „WSJ“ актрисата признава, че като всички влюбени, с Майкъл имат възходи и падения, но намират начин да разрешат всички противоречия. Актрисата често споделя семейни снимки, но без да дава подробности за личния си живот.

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс – кармична връзка или просто любов (ГАЛЕРИЯ)

Тя казва, че тайната за щастлив и дълъг брак не е сложна, а се състои в нещо простичко - обич, уважение, чувство за хумор и повече свободно време, което семейството да прекарва заедно.

Катрин Зита Джоунс и Майкъл Дъглас
Gulliver/Getty Images

Актрисата е щастлива с професията си, защото не се налага да работи всеки ден от 9 до 17 ч., което им дава възможност да си стоят вкъщи, да пътуват и да си обръщат взаимно внимание. "Живяхме на остров Бермуда в продължение на 12 години, където отгледахме и децата си. Уважаваме личното пространство на другия и шегите не спират да валят", споделя звездата.

Припомняме, че актьорите вдигнаха сватба през ноември 2000 година и имат 20-годишен син на име Дилън и 17-годишната Карис. Майкъл Дъглас има и по-голям син, 42-годишният Камерън, а той е от брака му с Диандра Лукър. 76-годишната звезда пък скоро стана дядо за втори път и дори успя да види внучето си, въпреки пандемията.