/ Gulliver/Getty Images
Защо попиконата отменя концерти от турнето си
Мадона отмени поредния си концерт, който трябваше да се проведе миналата неделя в Лисабон като част от турнето Madame X.



Отмяната на концерта стана известна само 45 минути преди началото му.

Въпреки критиките Мадона пак е на върха

„Съжаляваме да ви информираме, че Мадона няма да може да излезе на сцената тази вечер“, се казва в съобщението. Съобщенията пристигнаха в 19:45 местно време, а концертът трябваше да започне в 20:30 ч.



„Жалко е, че тази вечер съм принудена да отменя [концерта]. Но трябва да се вслушвам в тялото си и да се отпусна“, каза 61-годишната певица в Instagram.
 

Това е осмият концерт като част от турнето, който се отменя поради лошото здравословно състояние на Мадоната. Сегашното турне се провежда в подкрепа на четиринадесетия студиен албум на певицата, Madame X.

Мадона рекламира новия си албум с голи гърди (СНИМКА)

По-рано по време на концерт в Сан Франциско Мадона разказа на феновете за нараняване на коляното и скъсана връзка.



Мадона - жената, която доказа, че възрастта не е грях (СНИМКИ)

Видеоклип от репетицията на Мадона в Лисабон, публикуван миналата седмица, показва, че певицата има превръзки на коляното си, която поддържат колянната става. „Пострадалата Madame X се подготвя за концерта... много внимателно“, така коментира самата Мадона видеото от репетицията.
 

Преди това Мадона публикува снимка в социалните мрежи как тя след концерт се потапя във вана с ледена вода. По нейните думи студената вана й помага да се справи с „непоносимите болки“, причинени от различни наранявания.
БГНЕС