/ Gulliver/Getty Images
Жалбоподателка твърди, че кралицата на поп музиката Мадона не е била точна по време на турнето си Madame X и неведнъж е излизала на сцената два часа по-късно, от първоначално обявеното време.

Въпреки критиките Мадона пак е на върха

Нейт Холандър, почитателка на поп звездата Мадона, съди изпълнителката и събитието, популяризиращо компанията Live Nation, за повтарящи се забавяния на нейните концерти. Според сайта TMZ, който е получил копие от съдебното дело, притежателката на билети твърди, че й е било отказано връщането на сумата от 1024,95 долара за 3 билета, закупени през август за концерта на Мадона на 17 декември, след като началото на концерта се е забавило от 20:30 до 22:30.

Мадона шокира с новия си клип: Жестоко насилие всеки ден! Това трябва да спре!


Според съобщенията Холандър също твърди, че забавянето на концертните графици е "нелепо", като твърди, че трите билета вече са много по-малко ценни поради неочакваното забавяне.

Съобщава се, че фенът е обединил в общ иск и други ядосани от закъсненията на поп-звездата. Броят на тези „ядосани фенове“ вече е достигнал 500 души, както съобщи Fox Business, позовавайки се на уебсайта за новини и развлечения Wonderwall.

Защо Мадона напуска Лисабон?

От TMZ съобщиха, че са се свързали с представителите на Мадона, но все още нямат отговор.
БГНЕС