Красивата Семира напусна в средата на приключенското шоу "Игри на волята" и по всичко личеше, че ще се превърне в топ инфлуенсърка. Месеци по-късно последователи забелязват, че брюнетката изобщо не се развива в тази посока. 

Семира е активна в Instagram, но предпочита да споделя предимно снимки от ежедневието си. След постовете ѝ не преобладават платени публикации, което е доста изненадващо. На този фон Елизабет, Паулина и дори Милена са супер хит сред всички в момента, а брандовете вече се надбягват с коя да работят, пише каналът "Social Virals" във vbox7.
 

Някои запомниха Семира със скандалите и интригите, но в живота изглежда не се изкушава да използва популярността си от шоуто. Не е ясно и дали поддържа близки отношения с останалите участници от Игрите. За последно я видяхме в компанията на Вальо и Елия, а именно тогава стана ясно, че последните са гаджета.

Личният живот на Семира е също забулен в тайна. Тя не споделя снимки с мъже и не е ясно има ли си сериозен приятел. Ние обаче подозираме, че сърцето на Семира е заето отдавна, но самата тя не търси показност.