/ NOVA
Премиерът Бойко Борисов посети снимачната площадка на хитовия сериал на NOVA "Откраднат живот". Той се срещна с продуцента Евтим Милошев и някои от актьорите.
 

Спешното отделение на болница Света Анастасия. Откраднат живот

Публикувахте от Бойко Борисов в Четвъртък, 18 юли 2019 г.
Започнаха снимките на осмия сезон на „Откраднат живот” (ВИДЕО) "Разгледах снимачната площадка на "Откраднат живот" и разговарях с актьорите и екипа на сериала. Част от сериала се снима в Sofia Tech Park и се радвам, че този район на града се разви така добре. Днес там открихме и офис на Световната банка в София, в който ще бъдат ангажирани над 300 души", написа министър-председателят в профила си във Facebook.
И сподели снимки от обиколката си из болница "Света Анастасия".
Преди няколко дни започнаха снимките на осмия сезон на хитовия медицински сериал на NOVA „Откраднат живот”. След заслужена почивка екипът на продукцията започна работа по новия сезон. Медицинската поредица отново ще бъде със зрителите през есента.
 
Феновете на „Откраднат живот“ за първи път прекрачиха прага на „Св. Анастасия“

„Винаги сме засягали теми, които са значими за обществото ни. В този сезон също ще има такава сюжетна линия. Тя ще засяга ролята, статута и значението на частните, респективно и държавните болници”, разкри в аванс телевизионният продуцент Евтим Милошев.