Андреа е една от тазгодишните участнички в риалити състезанието за готвачи Hell`s Kitchen. Едрогърдата красавица е от Нидерландия и със сигурност разпалва въображението на голяма част от мъжката аудитория. Макар и да е от по-скромните участнички в надпреварата за голямата награда, определено няма да бъде забравена.

В България е заради гаджето си, с което са се запознали в чужбина. Ако се чудите какво обича да хапва в родината ни, то това определено е свинско със зеле.

Първото нещо, което е научила на български, е „най-добрата музика“.

Макар и да е жена, Андреа е на мнение, че мъжете определено са по-добри шофьори. Ако се чудите според Андреа кои мъже са по-добри в леглото – българските или нидерландските, отговорът тук е ясен – българите са най-добри във всичко.

Участието ѝ в предаването е било изключително голямо предизвикателство за нея – ученето на езика, готвенето с всички мъже вътре. В името на победата риалити звездата е била готова да даде всичко от себе си. Красавицата с удоволствие би участвала и в „Черешката на тортата“.  Все пак готвенето е най-голяма ѝ страст.
vbox7