Една от най-емблематичните двойки сред родните популярни лица, Наум Шопов и Теа Минкова, имат много какво да кажат за тайната на успешната връзка, въпреки че и двамата са под 30 години. Вижте в канала "Опасни връзки" във vbox7:
 
Наум и Теа се събират, след като завършват гимназията. И така години по-късно двамата са сгодени и имат дъщеричка на 2 месеца. Годините минават, а любовта остава все същата. Каква е тайната?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сандвич♥️ @shopov

A post shared by Tea (@teaminkova) on


Всъщност този въпрос двамата са го коментирали неведнъж. И отговорите им може би ще се сторят на някого банални, но за да са такива значи наистина работят. А те са - търпение, компромиси и, разбира се, мъжът да бъде виновен за всичко.
 
"Старайте се да не си лягате скарани", съветват Теа и Наум всички двойки в последното си видео. Е, двамата се и карат нерядко, след което си мълчат, но то кой ли не се кара?
 
Двамата се сгодиха преди повече от година и немалко от последователите им се чудят кога ще бъде събитието. Инфлуенсърите коментираха и този въпрос. По думите им се чувствали доста притиснати и просто решили да изчакат. Събитието вероятно ще бъде тази година, като ще бъде съчетано с други големи семейни празници.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Реших да приема предизвикателството на @andnothingmore_bg и да ви разкажа история.. как @teaminkova се отзова приятелски, но всъщност така успя да ме спечели преди 7г.  Беше ми споменавала, че може да готви много вкусна мусака - точно в периода, в който имах кандидат-студентски изпити и никакво време за хапване. В един юлски ден, Теа реши, че ще ми приготви топъл обяд.. така де, да експериментира явно, защото няколко години по-късно ми призна, че това е било първото и сериозно готвене в живота. Мусаката не се изяде, но пък ни остана мил спомен и на двамата. А сега предизвиквам @teaminkova да разкаже кратка история, a вас да отговорите на въпроса -"Какво ти трябва най-много точно сега?“ в сайта на &Nothing More и ще получите код за отстъпка при пазаруване! /оставям линк в стори/ Ваш ред е.. #AndNothingMore #КаквоТиТрябваНайМногоТочноСега #приятелство

A post shared by Д-р Наум Шопов (@shopov) on


В отговор на последователите си Теа и Наум отговориха на тема, по която много се е спекулирало из редица сайтове - отношението им със семейство Петканови. Преди време двете двойки стартираха общ бизнес, но нещата набързо приключиха. Причината за това обаче е банална, дори за мнозина и скучна - нещата просто не са се получили, както си ги представяли. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

От скоро и двамата с Теа започнахме да се интересуваме от темата за съхранение на стволови клетки, защото ние сме решили да съхраним такива на нашето бебче. Осъзнахме колко много неясноти има по въпроса и решихме да отговорим на вашите въпроси по темата. Ако имате такива, споделете ги в коментар и ние с удоволствие ще отговорим във видео в @youtube Photo by @anastasia_simeonova_photo 📸

A post shared by Д-р Наум Шопов (@shopov) on


Сред въпросите на последователите беше и въпросът с какво се занимава всъщност Теа. В момента, оказва се, Теа и Наум, имат фирма, която помага на малки бизнеси за присъствието им в социалните мрежи.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук