Едно от звездните бебета на 2019 г., дъщеричката на инфлуенсърите Теа Минкова и Наум Шопов, отпразнува своя първи празник. Става въпрос за ритуала, на който жени орисват детето, а именно - погачата. Вижте в канала "Cool Kids" във vbox7:
 
Е, Амая със сигурност няма да си спомня и миг от празненството, но от снимките в профила на Теа се вижда, че е било наистина уютно, весело и красиво тържество.
 
Във влога си Теа споделя, че доста фирми са се свързали с тях с предложението да направят те празника на Амая и то безплатно, но родителите отказали, тъй като искали сами да го организират, за да бъде още по-специален.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сандвич♥️ @shopov

A post shared by Tea (@teaminkova) on


Празникът се организира на 40-ия ден от рождението на бебето и за Теа и Амая той е започнал рано сутринта с посещение в църква, където свещеник им е чел молитва. На младите родители било препоръчано да не чакат бебчето да навърши годинка.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Моето момиченце 🧸🎀

A post shared by Tea (@teaminkova) on


Самият празник се е състоял в дома на майката на Теа и е бил в розовата гама. Имало е мъфини с името на Амая, много френски макарони и торта.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Днес Амая става на 1 месец❤️🎉. Когато ме попитат “как сме вкъщи”, отговорът е точно в тази снимка - един месец в който падна голяяяямо гушкане и опознаване с Амая. Изобщо не съм се напрягала дали всичко е изпрано, сготвено, изчистено.. та дори и как изглеждам. Дадох си един период в който да се адаптирам без да се притеснявам за битовизми. Сега, лека полека си влизам в ритъм и с работа и с домашните неща, защото имаме големи планове за 2020❤️ А при вас как беше първият месец с бебче вкъщи?

A post shared by Tea (@teaminkova) on


Разбра се, че Наум и Теа очакват първата си рожба, през лятото, когато двамата споделиха снимка от гръцката си почивка на остров Тасос. Амая се роди на 5 декември миналата година.