/ iStock/Getty Images
Теа Минкова публикува за първи път снимка на новородената си дъщеричка в своята страница в Instagram. Актьорът от "Откраднат живот" Наум Шопов и половинката му Теа Минкова посрещнаха първата си рожба, Амая, на 5 декември.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Амая Шопова❤ Това е от тези моменти, в които искаш да запаметиш всяка една секунда. Гледам я с часове и се опитвам да запомня всеки звук, движение и дишане♥️ Огромно Благодаря на д-р Коновалова и целия й екип затова, че със страхотното си отношение направи тези 9 месеца толкова спокойни за нас! Благодаря на всеки един от вас, който отдели време и ни изпрати позитивната си енергия! Няма как да отговорим на всички, но ни напълнихте сърцата! Благодаря ти и на теб @shopov - голям отбор сме! Сега ни предстои голямото опознаване с Амая❤ /истината е, че след минути ни предстои първото къпане🤫/

A post shared by Tea (@teaminkova) on

Ето, какво написа младата майка в Instagram:

"Амая Шопова❤ Това е от тези моменти, в които искаш да запаметиш всяка една секунда. Гледам я с часове и се опитвам да запомня всеки звук, движение и дишане♥️ Огромно Благодаря на д-р Коновалова и целия й екип затова, че със страхотното си отношение направи тези 9 месеца толкова спокойни за нас! Благодаря на всеки един от вас, който отдели време и ни изпрати позитивната си енергия! Няма как да отговорим на всички, но ни напълнихте сърцата!  Благодаря ти и на теб @shopov - голям отбор сме!  Сега ни предстои голямото опознаване с Амая❤ (истината е, че след минути ни предстои първото къпане).



Новината за бременността съобщиха лично влюбените през лятото, когато двамата бяха на почивка на остров Тасос, в официалните си профили в Instagram.
 
"Ще си имаме бебе! Преди седем години се влюбих в това момиче и тогава още знаех, че искам тя да е майка на децата ми. Най-накрая си материализираме любовта. Обичам ги!", написа Шопов към снимка на двамата.