Съвсем малко остава, докато се роди дъщеричката на Теа Минкова и Наум Шопов. Двамата са изключително активни в социалните мрежи и сякаш искат да споделят всеки уютен есенен миг със своите последователи. Вижте в канала "Най-яките мацки" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Радвам се, че двамата с Наум се включихме в проект, с който можем да информираме повече млади хора, какво представлява съхранението на стволови клетки. Идеята ни не беше да убедим някой в нашите виждания, а да дадем максимално много информация от която всеки сам да вземе решение. Поредицата е от 5 видеа на тази тема, направихме и Q&A с вашите въпроси. Разгледайте канала на Селена Целс в YouTube, оставям и линк в стори. @selenacells

A post shared by Tea (@teaminkova) on


Кадрите, които споделя с феновете си, излъчват изключителна топлина и щастие.
 
Бъдещата майка наскоро навърши 27 години, като празника прекара с най-любимите си хора.
 
Бебчето ще се роди в края на годината, а новината за бременността беше съобщена през лятото, когато двамата бяха на почивка на остров Тасос.
 
В началото двамата не споделяха пола на бебето, но просто и те не го знаеха. Теа продължи да тренира по време на бременността си, макар и доста по-щадящо.
 
Преди дни пък във влог Теа се похвали, че вече има нов личен автомобил, с който ще може да вози бебчето, като се роди. Бременността на инфлуенсърката протича спокойно и безпроблемно, така че скоро ще имаме ново звездно бебе. Теа е качила само 8 килограма.
 
Теа и Наум са заедно от 7 години. Миналата година двамата се сгодиха, но явно сватбата ще бъде по-нататък във времето.