Богатите и известните действат по собствени правила и третият рожден ден на дъщерята на реалити звездата Кайли Дженър го доказва.

Припомняме, че се намираме се в разгара на световна пандемия, която само в САЩ отне живота на близо половин милион души. Именно заради факта, че в САЩ активните случаи на COVID-19 са близо 17 млн., във всеки щат са в сила множество противоепидемиологични рестрикции. Всъщност е изчислено, че в щата, в който е бил купонът, Лос Анджелис, на всеки 10 минути издъхва по един човек именно от заразата.
 

Това обаче не попречи на Кайли Дженър да вдигне голямо, шумно и лъскаво парти за рождения ден на Сторми. Вижте в канала "Cool Kids" във vbox7

В story-та Кайли първоначално обяви, че първоначално замисленият купон няма да се състои, а вместо това ще се съберат семейството и така ще празнуват.
 

Рожденичката Сторми има 9 братовчеди, 8 лели и чичовци само от страната на клана Кардашиян, Травис Скот също има голямо семейство. Разпорежданията в Лос Анджелис забраняват събирането на членове на повече от три домакинства - нещо, което видно от story-тата на купона, не е било спазено. Не е спазено и изискването този тип събирания да са на открито. Вижда се, че няма и помен от социална дистанция - нещо, което е също задължително.

Потребителите в социалните мрежи отбелязват, че не са видели нито един човек с маска на снимките, а всички пеят и говорят на висок глас един до друг. И това далеч не е първият случай, в който семейството нарушава рестрикциите на властите във връзка с коронавирус пандемията.

Иначе останалото е в типичен Дженър стил - рожденият ден има официални продукти (брандирани тениски), голям ъгъл с всякакви сладости, дори каравана с fast food.