/ NOVA
Той спечели кастинг битката срещу колоритния Гладиатор и любимец на публиката - Пеньо Гатевски - Гатьо

Първият участник, който си спечели място за следващия сезон на “Игри на волята”, е инженерът и спортен ентусиаст Милен Шуманов. Той съумя да победи един от най-запомнящите се участници в историята на предаването - Пеньо Гатевски - Гатьо, в зрелищен кастинг двубой.

Племето на Дръзките получи възможност да избира между двамата воини в тактическа игра на предположения. При правилен избор на победител, те щяха да получат допълнителни блага и привилегии за идната седмица в играта. Грешно направено предположение обаче щеше да им осигури още по-тежки условия за живот.

Битката между опонентите протече изключително динамично. Претендентът Милен взе преднина, но липсата на опит даде шанс на ветерана Гатьо да го настигне. По-добре изградената тактика и правилно разпределяне на силите при Шуманов взеха превес и в крайна сметка той грабна победата.

Синият отбор гласува доверие именно на Милен и получи правото на допълнително количество храна, независимо от територията, която си извоюва следващата седмица.

Войната на племената продължава в понеделник с нова битка за Резиденцията, Стопанството и Брега на отчаянието, а борбата за капитанските постове и надмощие сред всички съплеменници ще претърпи редица обрати.

Гледайте следващия епизод на “Игри на волята” в понеделник, 23 септември, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube.