/ NOVA
Следващата седмица в кулинарна битка се включват Ралица, Мирослава, Виктория, Генчо и Лефтеров
Празнична атмосфера ще цари в „Черешката на тортата“ следващата седмица по NOVA, а за доброто настроение ще се погрижат петима от най-запомнящите се участници от четвъртия сезон на „Игри на волята: България“. От понеделник до петък в 20:00 ч. на кулинарната арена ще излязат състезателката по бодибилдинг Ралица Кашинова, домакинята и любяща майка Мирослава Профирова, волейболистката Виктория Григорова, бийтмейкърът Димитър Лефтеров и земеделецът Генчо Генчев. Състезателната група ще опита да внесе коледния дух, но дали ще имат волята да блеснат с готвене, ще прецени шеф Иван Манчев.

В понеделник тон ще даде шампионката по бодибилдинг Ралица Кашинова. Тя ще посрещне гостите в дом, пълен с медали, а с менюто си ще опита да покаже, че здравословната храна може да бъде и вкусна. Планът на Ралица включва сериозна подготовка и стройна организация. На празничната трапеза участниците ще разкажат какъв е животът им след „Игри на волята“ и кои са били най-забавните случки в екстремното риалити, а след това ще тестват уменията си в настолните игри. Възможно ли е Ралица да приготви здравословна торта „Гараш“ и къде се крие тайната на фитнес ръката й?

Ралица Кашинова
NOVA

Мирослава Профирова ще отвори просторния си дом във вторник. Любящата майка на две деца, която разчупи стереотипите за домакиня ще се спре на вдъхновени от родното й място Ерма река ястия, които е научила от майка си и баба си. Родопските гозби, сред които два вида сарми, зелник и тиквеник, ще бъдат в изобилие на трапезата, а подготовката им ще изисква завидни кулинарни умения. Желанието на Мирослава да съчетае стилното с традиционното ще личи не само на масата, но и в тоалета й. Интересните дискусии няма да спират, а една от изненадите ще трогне всички.

Мирослава Профирова
NOVA

В сряда домакин става бийтмейкърът Димитър Лефтеров. Като креативна личност с разностранни артистични таланти, той ще заложи на любими ястия, но ще добави към тях и щипка импровизация. Един продукт ще го накара да направи бърза справка с някои от участниците в „Игри на волята“, но дали те ще успеят да му помогнат? За десерт Лефтеров е решил да влезе в директна елиминация и да предизвика Мира със своя тиквеник, а за финал е приготвил неочаквана изненада, която ще предизвика удивление и много смях в компанията.

Димитър Лефтеров
NOVA

Спортната фурия Виктория Григорова ще се развихри в кухнята в четвъртък. В старанието си да се представи добре и да впечатли всички, най-силната жена в четвърти сезон на „Игри на волята“ за първи път ще използва списък. Готвенето ще бъде енергично и изпълнено с ведро настроение. Виктория ще опита да впрегне силите на изненадващ помощник в кухнята, но дали той няма да се измъкне без да се потруди? По-късно предстоят истории за забавните и трудни страни на спорта, а изненадата ще внесе италиански разкош.

Виктория Григорова
NOVA

Край на празничната седмица в „Черешката на тортата“ ще постави канарата от Харманли Генчо Генчев. Той ще покани своите гости в родния си град и уютния дом, в който обожава да посреща приятели. Земеделецът е решил да се фокусира върху традиционната българска кухня в обилни количества. Основното със свински джолан ще бъде по специална рецепта на бащата на Генчо. Какви са плюсовете и минусите на малкия град, кое е общото между участниците след разговорите цяла седмица и каква изненада ще поднесе Генчо, предстои да стане ясно в петък.

Генчо Генчев
NOVA

Ще завоюва ли някой пълния сбор от точки? Кой ще бъде най-придирчивият гост тази седмица? Чий тиквеник ще бъде най-добър? Не пропускайте да разберете в новите епизоди на „Черешката на тортата“ от понеделник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.