Много звезди избраха Италия за своята почивка и то точно в разгара на UEFA EURO 2020™. Изглежда обаче те са били повече заинтересовани да споделят уникални фотоси от красивата страна, отколкото от футбола, пише каналът на Христо Боснев във vbox7.

Ким Кардашиян оглавява списъка ни на звезди, които наскоро посетиха древния Рим. Ким определено бе център на внимание в италианската столица с присъствието си, а местните таблоиди пишеха за нея постоянно. Риалити звездата пък не пропускаше да качи снимки от разходките си, за да покаже тоалетите си.
 

Тоалетът за посещението на Ким във Ватиканските музеи предизвика полемика, защото се оказа твърде разголен за подобно свято място. Бяла дантелена рокля, по която има изрязани части и подчертаващи пищната фигура на риалити звездата. С такъв тоалет тя бе решила да се разходи из огромните зали и градини на папските музеи, а обиколката завършва в Сикстинска капела.
 

Там Ким се беше покрила с дълго кожено палто, осъзнавайки, че вероятно малко е прекалила с разголването. Антуражът на звездата и самата тя са успели да се снимат в Сикстинска капела, което е огромна рядкост, но вероятно работещите в музея са позволили. Ззнае се, че снимането там е строго забранено и не се препоръчва.
 

Фонтанът ди Трѐви е другата спирка на Ким, където тя се превърна сензация, а късата ѝ рокля бе магнит за папараците, които пощуряха по нея, както и сами може да видите от видеото тук:
 

Никол Шерцингер също избра Италия, където посрещна рождения си ден. Красавицата бе с гаджето си Том Евънс, но двамата избраха красотата на италианските езера, по-специално Комо. В свой дълъг пост Никол пише, че по време на една от медитациите си осъзнала, че понякога човек трябва да забави темпото, за да се наслади на хубавите моменти, които му се случват в живота и да бъде благодарен за тях. Е, с такава гледка и на подобно място всеки ще забрави за битовизмите и стреса.
 

Тийн звездата Хари Стайлс и неговата приятелка Оливия Уайлд също са били засечени в Италия. За своята романтична ваканция те са избрали Порто Ерколе, но вероятно са обикаляли и други красиви места в района. Двамата не са качвали снимки от пътуването си, но папараците все пак успяха да ги уловят в кадър.