Никол Шерцингер в последните години не е особено активна в музикално отношение, а се наслаждава предимно на живота и се е отдала на почивка. Трябва все пак да се отбележи, че тя се завърна на сцената заедно с момичетата от The Pussycat Dolls, дори издадоха нова песен с клип, но малко след това удари пандемията и се наложи да си променят плановете, които включваха турне.

Освен някои музикални проекти, звездата се изявява и като жури в "Маскираният певец". Феновете на звездата обаче са жадни за нова музика, но на този етап певицата не дава сигнали, че изобщо мисли или работи в тази посока, пише каналът "Stars News" във vbox7.

Никол Шерцингер – тя е винаги толкова секси (ГАЛЕРИЯ)
 
В последно време Никол и Том Евънс се наслаждават на свободното си време и на страстната си любов, като пътуват често до най-различни кътчета по света. Последно двамата се радваха на удоволствията, които Хавайските острови предлагат, а те определено са много и различни. На едно видео Никол показва, че не само има удивително тяло и двигателна култура, но се наслаждава на сърфинга.
 

В интерес на истината не виждаме Шерцингер за първи път на дъската, но сега изглежда е задобряла още повече. Певицата демонстрира уменията си на сърфа, на които могат да завидят доста хора, които са любители в този воден спорт. "В живота не можеш да спреш вълните, но можеш да се научиш как да ги яхнеш", е написала към видеото си красивата изпълнителка.
 

И още:

Как се промениха мацките от The Pussycat Dolls (СНИМКИ)

Никол Шерцингер събра всички погледи (СНИМКИ)

Никол се забавлява без новия си мъж (СНИМКИ)

Никол Шерцингер официално представи новата си любов (СНИМКИ)