Филип Хофман завещал всичко на жена си
Филип Хофман завещал всичко на жена си / снимка: Guliver/Getty Images

В нюйоркски съд бе депозирано завещанието на актьора Филип Сиймур Хофман, починал на 2 февруари в Манхатън от свръхдоза. Починалият на 46-годишна възраст Хофман завещава всичко на майката на трите си деца - Мериън О’Донъл, въпреки че малко преди смъртта на актьора двамата се бяха разделили след 14-годишна връзка.

В завещанието си, което прави през октомври 2004 г., Хофман дава подробни инструкции как да бъде възпитаван първородният им син Купър - как момчето трябва прекара детството си в Ню Йорк, Чикаго или Сан Франциско, за да „има досег с културата, изкуствата и архитектурата”.

По-късно на Хофман и О’Донъл им се раждат още две деца и в тази връзка се предполага, че през годините завещанието е претърпявало промени. Какви са инструкциите на Хофман за другите две деца, от съда в Ню Йорк обаче не разкриват, пише БГНЕС.

Засега е неясно и на колко възлиза сумата, завещана от Хофман на О’Донъл. В придружаващите завещанието документи се споменават половин милион долара. Според сайта www.celebritynetworth.com обаче, актьорът е притежавал 35 милиона.