Фади Фауаз за Джордж Майкъл: Никога няма да спреш да ми липсваш
Фади Фауаз за Джордж Майкъл: Никога няма да спреш да ми липсваш / Guliver/Getty Images

Въпреки твърденията на приятели на Джордж Майкъл, че певецът се е борил с влошено здраве и е живеел в уединение, източник от най-близкото му обкръжение, цитиран от редица британски медии, разкрива, че в седмиците преди смъртта си певецът е организирал "диви" партита, които са продължавали по цели нощи.

Знаменитости отдават почит към Джордж Майкъл

Неназованият източник, цитиран от редица британски издания - "Дейли експрес", "Дейли мирър", "Дейли стар", твърди, че през седмиците преди кончината си на Коледа 53-годишният Джордж Майкъл е влагал присъща за по-млади енергия мъже в купоните, които е организирал в дома си в Лондон, и редовно е "откарвал" до сутринта.

Разкриха причината за смъртта на Джордж Майкъл

"Макар и прехвърлил 50-те, той можеше да "сложи в джоба си" много по-млади мъже със страстта си да купонясва. Атмосферата на партита му беше откровено хедонистична", разкрива неназованият източник.

Актриса се обърка и оплака Бой Джордж вместо Джордж Майкъл

Междувременно британските издания тиражират емоционалното послание в Twitter на Фади Фауаз - дългогодишния партньор на Джордж Майкъл, който е открил бездиханното тяло на възлюбения си в коледната сутрин. "Никога няма да забравя тази Коледа. Сутринта намерих партньора си мъртъв в леглото. Никога няма да спреш да ми липсваш", гласи туитът на Фауаз.

Междувременно Контактмюзик съобщи, че стрийминг платформите отчитат повишен интерес към творчеството на Джордж Майкъл след трагичната му смърт на Коледа. От Spotify съобщават, че стриймването на музиката на Майкъл се е повишило с над 3000 процента спрямо предходната седмица.

Почина великият Джордж Майкъл

Петте най-просвирвани парчета на Майкъл в стрийминг платформата са Last Christmas, Careless Whisper, Faith, Freedom!, 90 и Wake Me Up Before You Go-Go.

Източник: БТА