Най-голямата страст на жените са обувките. На ток, равни, спортни, черни, nude, цветни, ботуши, кецове, сандали – няма значение какви са. Дайте ги насам! Стига да са в тенденциите, разбира се. А какви са те за този сезон? Вижте в новото видео на Наталия от влога Natali’s Beauty!

19 съвременни модни икони преди да станат еталон за стил (СНИМКИ)

Ето кои обувки ще са модерни през лятото:

Футуристични трейнъри


Или иначе казано – всякакви супер шантави маратонки, сякаш дошли от бъдещето – решени в различни цветове, с много нестандартни форми, комбинация от различни материи и текстури.

Токчета от 80-те

Осемдесетарските обувки отново се завръщат на модния подиум и по крачетата ни. Доста ретро форми, които обаче някак крещят „Шик!” А и ако сте смели в избора на цветове, тази обувка може да бъде звездата във вашия тоалет.

Как да носите високи токчета без да увредите краката си?

Ярко и крещящо

Много дизайнери заложиха на ярките цветове при обувките за сезон пролет-лято 2018. Най-много се открояват жълтото, червеното и синьото. Тях можете да комбинирате както с много пъстри тоалети, така и с класическите черно, бяло и деним. Всичко зависи от смелостта и креативността ви.

обувки
ThinkStock/Getty Images

Прозрачна пластмаса

За второ поредно лято ще бъдат модерни обувките от прозрачна пластмаса. Аз пак да си кажа – на мен тази тенденция хич не ми е по вкуса, но ако вие все пак искате да я следвате, въоръжете се с търпение и сили, защото повечето такива обувки наистина са много неудобни.

обувки
ThinkStock/Getty Images

Извити токчета

Скулптурираните токове, странни, чудати, сякаш иззети от илюстрация на детска книга този сезон са тотален хит. Не подхождайте към тях предубедено. Дайте им шанс, осмислете ги, рискувайте! От една страна са супер удобни, от друга – привличат вниманието и са точното попадение.

„Шанел“ в Париж: Барети и бели чорапогащи и открити обувки (СНИМКИ)

Перата

Перата като допълнителен елемент върху обувката също са хит за пролет-лято 2018. От една страна екстравагантни, от друга – толкова готини и закачливи, потрепващи при всяка крачка – с тях обувката се превръща сякаш в бижу.

Чорап и сандал? О, да!

До преди няколко години комбинацията от сандал и чорап се считаше за най-голямата модна грешка. Не и днес! Чорапите с геометрични форми, в щури цветове и с най-различни принтове са тотален хит! Ама тотален!

Всичко в бяло

Всеки сезон си има цвят-звезда. При обувките този път това е Негово Величество – Бялото. Всяка обувка в бял цвят е интересна, модна находка. Комбинира се лесно, но не е лесно поддържането й, особено с чистотата на нашите улици. Затова, ако избирате бяло, имайте предвид, че след всяко прибиране, ще е необходимо щателно почистване.

Умни обувки

2018 сме! Няма как да пропуснем и всички онези умни обувки, плод на щурото технологично мислене. Днес вече можем да се сдобием с обувки, които сменят цветовете си, както и такива, които имат една основа и различни по височина токове.

И още:

Най-хубавите звездни обувки (СНИМКИ)

Топ 5 на най-скъпите обувки в света (ВИДЕО/СНИМКИ)

Актуалните тенденции за 2018 в маникюра (ВИДЕО)

Перфектният грим според зодията (ВИДЕО)

Високите токчета и тежката чанта са най-лошите навици на жените

Най-странните модни тенденции по света (ВИДЕО)

15 модни кошмара, които трябва да останат в миналото (СНИМКИ)

Странните неща, които жените правят за красотата си

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук