Ким Кардашиян
Ким Кардашиян / Gulliver/Getty Images
Адвокатът на американската риалити звезда Ким Кардашиян получи писмо с извинение от заподозрян в организирането на грабежа в Париж през октомври 2016 година, предадоха ТАСС и Асошиейтед прес.

Авторът на посланието е Аомар Аит Кхедаш. През януари френските власти му предявиха официално обвинение за организирането на престъплението. Предполага се, че той е действал с няколко съучастници.

Въоръжени мъже нападнаха и ограбиха Ким Кардашиян (ВИДЕО)

Всички заподозрени многократно са попадали в полезрението на органите на реда и са били уличени в много кражби и обири.

"Имайки предвид какво трябваше да преживеете и съзнавайки какви психологически щети Ви причиних, реших да Ви пиша, но не за да получа снизхождението Ви", гласи писмото.

Ограбената Ким се страхувала, че нападателите ѝ ще я изнасилят

Заподозреният казал, че бил трогнат, когато видял Ким Кардашиян, обляна в сълзи, и "съжалява за постъпката си".

Според източник на уебсайта Ти Ем Зет, звездата била уведомена за писмото и се отнесла с недоверие към него. Тя смятала, че мъжът се опитвал да създаде впечатление пред съда, че се е разкаял.

Тегне ли зловещо проклятие над клана Кардашиян?

В ранните часове на 3 октомври миналата година крадци, дегизирани с маски и полицейски якета, нахлуха в луксозния апартамент на Ким Кардашиян, докато тя спеше. Те я завързаха и заплашиха с пистолет. Бандитите задигнаха годежния ѝ пръстен и други бижута на стойност 9 милиона евро, преди да избягат с велосипеди.
БТА