Ограбената Ким се страхувала, че нападателите й ще я изнасилят
Ограбената Ким се страхувала, че нападателите й ще я изнасилят / Guliver/Getty Images

Ким Кардашиян е била ужасена, че маскираните мъже, които я нападнаха в хотелската й стая в Париж, ще я изнасилят, съобщи в. "Дейли мейл". Ким е спяла по халат в стаята си, когато нападателите й нахлули, избили телефона от ръцете й и я завлекли в банята със завързани ръце.

Въоръжени мъже нападнаха и ограбиха Ким Кардашиян (ВИДЕО)

Докато 35-годишната риалити звезда молела за живота си, модната й стилистка и дългогодишна приятелка Симон Харуш чула виковете, заключила се в банята си и се обадила на бодигарда на Ким, който по това време бил в нощен клуб с Кендъл Дженър и Кортни Кардашиян.

Ограбената Кардашиян се прибра с охрана като на президент (ВИДЕО)

По-късно Ким Кардашиян казала на полицията, че единственото, което разбрала от разговора между нападателите й била постоянно повтарящата се дума "ring" (пръстен). В крайна сметка тя установила, че става въпрос за диамантения пръстен на бижутера Лорейн Шуорц, подарен й от съпруга й Кание Уест, чиято цена е около 4,5 милиона долара.

Крадците взели пръстена, както и кутия с бижута на стойност 6,7 милиона долара, и избягали с колела, взети под наем, минути преди бодигардът на Ким да се върне в хотела.

Откраднатите от Ким Кардашиян скъпоценности са белязани с лазер

След като бе разпитана от полицията, Ким Кардашиян напусна френската столица с частен самолет, припомня БТА.