Минаха 40 дни, откакто Джулиана Гани стана майка, а това означава само едно - време е за традиционния ритуал погача и първа снимка на сина ѝ. Вижте в канала "Cool News" във vbox7:
 
"Минаха 40 дни откакто сме родители! Беше забавно, беше щуро и красиво", написа в профила си в Instagram младата майка.

Темата на партито е била "Семейство Флинстоун". По традиция на ритуала не е присъствал таткото, Илиян Найденов, но пък е пуснал снимки от празника. "Чух, че било много яко, но не видях, защото ме изгониха. Имал си 20 орисници, подаръци ритуали", пише Илиян и допълва, че с бащите пили кафе от автомата до кръстовището.
 
Заглавната снимка на поредицата от кадрите е момент, в който Джулката се е надвесила над сина.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ПОГАЧАА 👨‍👩‍👦👼🏻 Минаха 40 дни откакто сме родители!♥️ Беше забавно, беше щуро и красиво. Върнахме се в детството, където Бам-Бам ни беше приятел!😋🙏Едно от любимите детски филмчета на всички нас оживя вкъщи!😍 Огромни благодарности на @gentlemenscakes за тази уникална на вид и на вкус торта! 🍰🎂 Благодарим и на най-добрата парти агенция - @confetti.bg 🎈🎁 А за моето облекло се погрижи любимия ми бутик - @boutique.fashionable.bg 🛍👘 • Очаквайте влога от цялата погача в Ютуб утрее 🎥📺

A post shared by DJULIANA GANI (@djuliana_gani) on


Тази снимка провокира поредица от коментари, на които се наложи да отговаря. "Ще помоля комплексари, извратеняци и тесногръди хора да не оскверняват публикацията ми", обърна се към критикуващите Джулката.
 
Джулиана Гани стана майка навръх Нова година. Новината съобщи няколко дни, след раждането на бебчето. По време на изписването от болницата Алекс Петканова, която беше там, издаде, че момченцето е кръстено Давид.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

В новогодишната нощ се сбъдват мечтите на вярващите! Така бях чувала! Тази нова година обаче нямах какво да си пожелая! Небето беше озарено от цветна заря, очите ми блестяха от сълзи, а прегръдката ми запълнена от двамата мъже на моя живот! Тази нова година беше различна! Беше тиха и сгушена в една болнична стая, а аз нямах нужда от нищо друго! Тази нова година бяхме трима и разбрах смисъла на живота! ❤️🙏

A post shared by DJULIANA GANI (@djuliana_gani) on


А че Джулиана Гани е бременна, стана ясно по време на участието ѝ в "Маскираният певец", където се разбра, че в продължение на 7 месеца е успяла да скрие този факт.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук