Джулиана Гани е сред най-обсъжданите известни личности. В стремежа да запази идеалната си фигура, моделката качи много малко килограми по време на бременността си и вече почти е възвърнала идеалната си фигура. Вижте в канала "Social Virals" във vbox7:

Гани и фитнес инструкторът Илиян Найденов са родители вече от почти две седмици и тепърва ще се сблъскват с нови емоции и преживявания. Освен че са млади родители, двамата са и влогъри, така че във видео вече разказаха за първите мигове от срещата им с малкия им син.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Снимка 1: Изписването ни👼🏻🙏 Снимка 2: Минути преди раждането🤰👱🏽‍♀️ • Много от вас попитаха дали и къде съм замразла стволови клетки от пъпната връв на малкия. Вече споделих на няколко места, но ще ви кажа за това и тук. Дълго време се чудихме дали да направим подобна крачка и се консултирахме с няколко фирми, които предлагат такава услуга в България. Истината е, че с Илиян бяхме негативно настроени към това, докато една от тях ни даде качествена и подробна информация, която да ни накара да го направим. Тази фирма е @futurehealth.bg и ако се чудите дали това е реклама отговорът е ДА! Това е реклама, направена от една щастлива майка и на един доволен клиент. Реклама на нещо, което след десетилетия може да спаси човечеството. Реклама на една сигурност, която аз избрах да имам, за да не се питам всеки ден дали не трябваше да го направим. 🙏 Ако се питате обаче дали тази реклама е платена отговорът този път е НЕ! Искам единствено да споделя с вас нещо, което си заслужава да бъде прочетено от всеки родител! За съжаление обаче изписано тук би било много отегчително! Именно поради тази причина ви обещаваме, че ще направим може би първото по рода си НЕ МАНИПУЛИРАНО видео по темата в Ютуб! Там ще разберете и защо всъщност съм привързана към тази фирма та чак да й направя толкова голяма реклама. ❤️ Очаквайте скоро истинската информация за всичко около тази услуга! 🙏

A post shared by DJULIANA GANI (@djuliana_gani) on


Официално Илиян и Джулката все още не са споделили какво име са избрали за наследника си, но казаха, че е име на светец. Всъщност отговорът на въпроса как се казва малкият, дойде от модела Александра Петканова, на която Джулката кумува. Тя издаде в story, че детето се казва Давид, но после бързо изтри доказателството.

Детенцето иначе се родило с тегло от близо 4 кг., а във видеото Джулиана признава, че не иска да го показва, защото я е страх да не го урочасат. Именно заради размерите си, малкият Давид се сдобил с прозвището Дундьо и Бузанчо сред медиците в болницата.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Добро утро! Време е да ви споделя кой беше главен асистент хирург на раждането на сина ни! 🤷🏻‍♂️ Знаете, че обожавам медицината и просто не се стърпях! Освен, че държах да присъствам на този незабравим момент, имах възможността да видя на практика много неща, които съм учил. 🥼 Между другото може би сте разбрали, че плануваното раждане в Пловдив се проведе в София. По този повод ще направим специално видео, в което ще си поговорим за най-важните решения, които трябва да се вземат преди раждането на едно дете! 🙏❤️ А до тогава ще се радвам да ми отговорите на тези два въпроса, за да знам и вашето мнение! 👇 1) Какво мислите за замразяването на стволови клетки от пъпна връв?🌡 2) Към жените: какво раждане бихте предпочели и защо? 👨🏻‍⚕️

A post shared by I L I Y A N - N A Y D E N O V (@naydenov.fitness) on


В отделни публикации в Instagram пък се вижда, че Джулиана вече е влязла в залата и е решена бързо да върне формата си отпреди раждането. Вероятно скоро ще разберем и колко са качените килограми за цялата ѝ бременност.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GIVEAWAY 👱🏽‍♀️ Спечелете пълна промяна на косата си на стойност 250лв💥💇‍♀️ Наградата включва фризьорски услуги, боядисване, козметика за коса и още! 👇 • За да участвате тагнете 2 приятели в коментар, последвайте @svetoslavneykov и @metodishopov_makeup иииии качете този пост във вашите истории! 📸 Вие сте, приятели! Пълната промяна чака някой от вас! Победителя ще бъде обявен в моите истории на 20.01! 🙂🥰 Успех на всичкиии! 🙏

A post shared by DJULIANA GANI (@djuliana_gani) on


Именно качването на килограми и развалянето на фигурата са били сред притесненията ѝ преди да забременее, тъй като такъв развой би означавал край на кариерата ѝ на модел. Това обаче очевидно няма да се случи, като в story преди време дори сподели, че няма да кърми, тъй като би било пагубно за бюста ѝ.