/ Gulliver/Getty Images
Джо Джонас и Софи Търнър намекнаха, че подготвят голямо парти, с което ще отпразнуват сватбата си, съобщи Контактмюзик.
 
Певецът от бандата "Джонас брадърс" и 23-годишната актриса се ожениха в Лас Вегас в началото на този месец, часове след церемонията за музикалните награди на сп. "Билборд". Сватбата им бе изненадваща за мнозина, но двамата младоженци увериха, че скоро ще организират голямо парти, на което ще могат да присъстват приятелите им.
 
Певецът Джо Джонас се ожени за актрисата Софи Търнър (СНИМКИ/ВИДЕО)

Когато водещият Греъм Нортън попита в рамките на шоуто си дали Софи и Джо планират парти, за да отбележат сватбата си, актрисата от сериала "Игра на тронове" отвърна, че това е възможно. "Тайна ли е това", попита отново водещият. "Това наистина е загадка", каза шеговито тя.
 
Джо Джонас пя на въпросната церемония заедно с братята си, а Софи Търнър бе сред връчващите награди. Говорител на актрисата тогава потвърди, че двойката е сключила брак.
 
Холивудските красавици Софи Търнър и Приянка Чопра в „Sucker“ на братята Джонас

Диджей Дипло сподели няколко видеоклипа от сватбената церемония в Instagram. Единият показва как Софи Търнър в бяла рокля и Джо Джонас пристигат. В друг Джо Джонас чака в края на пътеката. В трети булката върви към младоженеца, докато дуото "Сан енд Шей" изпълнява песента си "Speechles".
 
Дипло е заснел и как двамата разменят обети. След церемонията младоженците позираха за снимка върху розов кадилак.
 
Изумителната сватбена рокля на Приянка Чопра (ВИДЕО/СНИМКИ)

Преди пет месеца братът на Джо Джонас - Ник се ожени за актрисата Приянка Чопра.
БТА