/ Gulliver/Getty Images
Дъщеря на Деми Мур Талюла разкри как майка й се превръщала в чудовище.
Разкритията засягаха пристрастеността на актрисата към алкохола и наркотиците. „Имах чувството, че се появява чудовище. Помня каква тревога обхващаше тялото ми, когато чувстваха, че очите й бягат, че тя говори по друг начин, че става с мен по-груба, когато се намира в нетрезво състояние. И това беше много странно”, споделя 25-годишната актриса.

Кой е мистериозният мъж, прелъстил Деми Мур преди сватбата ѝ? (ВИДЕО)

Тя поясни, че Мур е изпадала в моменти на необяснима агресия. Талюла Уилис добави, че в такива моменти й се налагало да говори с майки си като с дете. Думите й бяха потвърдени и от друга дъщеря на актрисата, 31-годишната Румър Уилис.
Скандалната книга на Деми Мур се радва на небивал успех

По-рано Деми Мур разказа в книгата си „Наопаки” как е предозирала наркотиците два месеца след изневярата на бившия й съпруг Аштън Кътчър. В мемоара се казва, че през 2012 г. на един купон тя използвала азотна съставка. След това прибягнала до синтетична марихуана, от което припаднала

Деми Мур: Брус Уилис искаше да бъда домакиня

Децата й Румър, Скаут и Талюла били толкова потресени от инцидента, че не разговаряли с нея в продължение на цяла година. Баща им Брус Уилис също прекъснал общуването с актрисата, въпреки приятелските им отношения след развода.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС