/ Gulliver/Getty Images
Деми Мур споделя в новите си мемори Inside Out, че бившият й съпруг Брус Уилис е искал тя да бъде домакиня, съобщава вестник The Sun.

Според актрисата Уилис „планирал тя да прави каквото си поиска“, но в същото време настоял да си стои вкъщи с децата и да напусне кариерата си, защото иска да изгради силно семейство. „Никога няма да се получи, ако продължиш да участваш във филми.”, заявил Уилис на съпругата си Деми Мур.

Деми Мур разкрива шокиращи моменти от живота си в книга (ВИДЕО)

През 1987 г., когато актьорите започват връзка, те са на прага на славата си. В същото време Брус Уилис купува голяма къща в град Хейли (Айдахо), където през 1988 г. се ражда първата им дъщеря Румер.
"Може да изглежда, че това е идеален живот. Но ако носите някаква нерешена психическа травма в себе си, тогава никакви пари, никакъв успех и слава не могат да я излекуват", пише актрисата по това време.

Деми Мур се „пошегува солено” с бившия си съпруг Брус Уилис (СНИМКИ)

Въпреки желанието на съпруга си, Деми Мур решава, че все пак ще бъде се върне към кариерата си. „Ще се справим“, уверява съпруга си Мур и отива за снимките на комедията „Ние не сме ангели“ с малко дете на ръце.

Деми Мур позира гола за корицата на „Харпърс базар“ (СНИМКИ)

През 1990 и 1994 г. двойката има още две дъщери, които също не попречиха на актрисата да участва в няколко филма, включително "Ghost" и "A Little Good Guys".

В резултат Брус Уилис и Деми Мур живеят заедно 13 години. Двойката се разведе през 2000 година.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС