В книгата 56-годишната актриса разказва за любовта и разочарованието, за проблемите с алкохола и много други интимни и скандални подробности за личния си живот
Актрисата Деми Мур разкрива много тъмни моменти от живота си в своята автобиография "Inside Out", която излезе в продажба на 24 септември.
 
Откъси от изданието разкриват само няколко подробности, но достатъчно, за да се предположи, че върху нейната житейска история спокойно може да се направи филм в Холивуд, отбелязва БГНЕС.

Деми Мур позира гола за корицата на „Харпърс базар“ (СНИМКИ)

Деми Мур книга
Gulliver/Getty Images

Актрисата разказва, че когато била тийнейджърка, майка й я „влачила“ по нощни заведения, „за да я забележат мъжете“. Така, когато момичето е било едва на 15 години, майка й приела непристойно предложение от непознат. За 500 долара тя принудила Деми да спи с него.
 
Беше изнасилване и предателство... Те се договориха да ѝ бъде платено после... Но въпреки това тя му разреши достъп до мен. А той след това ме нарани“, казва Мур. В книгата актрисата разказва и за няколко опита за самоубийство.

Деми Мур се „пошегува солено” с бившия си съпруг Брус Уилис (СНИМКИ)

Деми Мур книга
Gulliver/Getty Images


Деми Мур разкрива и много интимни и скандални подробности и за отношенията с бившия си съпруг Аштън Къчър. Години наред се е борила с наркотиците и алкохола, но спонтанният й аборт е сред преживяванията, които са й нанесли най-голяма травма, разказва каналът "Скандално" във vbox7.
 
Деми Мур е забременяла на 41 години от тогава 25-годишния Аштън Къчър. В шестия месец обаче двойката губи детето, за което Мур обвинявала себе си. Именно затова започнала отново да пие. Мур и Къчър сключват брак през 2005 г. След спонтанния аборт те продължили да правят опити за бебе, но Деми не успяла да се откаже от алкохола, злоупотребявала и с болкоуспокояващи хапчета.

Деми Мур
Gulliver/Getty Images

 
След време открила, че Къчър й изневерява, което води до раздялата им през 2011 г. През 2013 г. двамата официално се развеждат. В биографичната си книга Деми Мур разкрива, че по време на осемгодишния си брак с Къчър, той ѝ изневерил два пъти и я принуждавал да правят тройки.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук

БГНЕС