/ Gulliver/Getty Images

От петък, 26 ноември, само в киносалоните ще бъдем специални гости в "Домът на Gucci". Бляскавата продукция на сър Ридли Скот разкрива шокиращата истинска история на семейната борба за надмощие, власт и пари, криеща се зад бляскавата фасада на една от най-могъщите модни империи в света – тази на италианската модна къща Gucci.

Премиерата на „Домът на Gucci“: Лейди Гага поема по пътя към Оскарите (ГАЛЕРИЯ)

Домът на Gucci

Новият трейлър на лентата ни отвежда зад кулисите на Домът на Gucci и ни запознава с подробности за многопластовата и противоречива Патриция Реджани, както и за забележителното превъплъщение на Лейди Гага – превъплъщение, което впечатли критиката и дава заявка актрисата да бъде един от основните фаворити за тазгодишните големи филмови награди.

Суперлативи за изпълнението на Гага не пести и режисьорът Ридли Скот, както и звездните ѝ колеги Адам Драйвър, Джаред Лето, Ал Пачино и Салма Хайек, които правят не по-малко впечатляващи роли.

Латино бижуто на Холивуд Салма Хайек получи звезда на Алеята на славата (ГАЛЕРИЯ)

В центъра на сюжета на Домът на Gucci е чаровната и интелигентна Патриция (Лейди Гага). Тя е омъжена за Маурицио Гучи (Адам Драйвър) – внук на създателя на Gucci и един от наследниците на модната империя. Докато навигира натовареното с изключително високи залози развитие на иконичната марка, Патриция се бори със зъби и нокти за надмощие над основните фигури в семейния бизнес, включително нейния собствен съпруг, хитрия му чичо Алдо (Ал Пачино), предприемчивия му братовчед Паоло (Джаред Лето) и старомодния му баща Родолфо (Джеръми Айрънс).

Домът на Gucci ще ни потопи в един забележителен, изкусителен свят на богатство, блясък, стил и власт, зад който обаче се крие грозната истина за най-първичните и низки човешки страсти и въжделения.

Лейди Гага в класическо черно и оскъдна дантела на премиерата на „Домът на Gucci“ (ГАЛЕРИЯ)

Режисьор на Домът на Gucci е сър Ридли Скот.