Вероятно помните Дав Камерън от ерата ѝ на Disney звезда, когато тя участва в хитови тийн продукции като филма „Наследниците“ и сериала „Лив и Мади“. Е, актрисата и певица вече окончателно скъса със сладникавия имидж благодарение на новия си сингъл „Boyfriend“, пише каналът на Ралица Петровa във vbox7.

Песента, която излезе броени дни преди Свети Валентин, разказва за гореща свалка за една нощ с момиче. „Мога да ти бъда по-добро гадже от него,“ пее Дав. „Мога да съм истински джентълмен.“ Най-интересната част? Тя споделя, че сингълът се базира на истински случай.
 

„Текстът е вдъхновен от една конкретна вечер в края на миналата година,“ пише в Instagram. 

Дав намекна за интереса си към жени още през 2021, но това е първата ѝ песен по темата. За премиерата на сингъла тя разкри и нов, много по-дързък имидж – на рекламните изображения носи черно бюстие с мъжки блейзър, а доскоро златистата ѝ коса е вече кестенява.
 

„Никога не съм се чувствала повече като 11-годишното си аз, на пресечната точка между мъжкия и женския начин на себеизразяване,“ споделя тя под снимките в Instagram. Постовете ѝ бяха посрещнати с възторжена подкрепа в коментарите – не само от фенове, но и от колеги като актрисата Бела Торн, която също е част от LGBTQ+ обществото.

В „Boyfriend” любимата на Дав има връзка – при това, с (ако се вярва на текста) недостоен кандидат. „Ако бях на негово място, никога не бих те оставила тук сама,“ пее звездата. „Цяла нощ ще правя всичко, което той не би могъл.“ Тези реплики са особено интересни предвид миналата връзка на певицата с Райън Маккартън, когото тя в обвини в изневяра и „токсичност“ през 2016.
 

Дали Дав окончателно е решила да стане идеалното момче, вместо да търси такова? И коя е половинката ѝ от песента? Само времето ще покаже отговора.