Те си извоюваха място обратно в най-романтичната надпревара
С неочаквани обрати приключи едно от най-разнообразните и непредвидими изпитания в предаването „Един за друг“ вчера – люлки и дуели. В него дамите решаваха срещу кого от останалите мъже да изправят половинките си на дуел в различни атрактивни битки. Всяка загуба спускаше люлките, в които жените стояха, и отвеждаше двойките по-близо до номинация. Първа земята достигна половинката на Гани – Веселина, а грешка в стратегията на Петя и Николай ги постави на предпоследното място.

За изненада на всички три от напусналите до момента двойки получиха възможността да се борят за завръщане обратно в „Един за друг“. Цветослава и Кристофър, Ася и Калоян и Даяна и Йордан преминаха през същото изпитание, за да се преборят за мястото си в надпреварата. Битката изгубиха Ася и Калоян, които окончателно се сбогуваха с шанса да продължат участието си в най-романтичното предаване.

Чрез гласуване на настоящите обитатели на Вилата на любовта беше определено коя от останалите две двойки заслужава да получи мястото си в приключението „Един за друг“ обратно. Мнозинството единодушно реши семейството на Даяна и Йордан отново да се присъедини към тях.

„Две наистина прекрасни двойки загубиха шанса си да се върнат в предаването. Това е достатъчно тъжно и смятам, че не е нужно да се разделяме с още някого. Обявявам най-официално, че днес елиминации няма да се проведат! Всички можете да се чувствате спокойни, но съвсем за кратко“, зарадва водещият Емо Чолаков претендентите за победа. Какво им е подготвил следващата седмица, не пропускайте да разберете от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за още актуални новини.

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022