Милка и Желязко и Даяна и Данчо се разделиха с най-романтичното предаване
Низ от напрегнати игри и емоционални моменти видяха зрителите в епизодите на „Един за друг“ тази седмица. Вчера най-романтичното предаване в телевизионния ефир се раздели с цели две двойки. След преминатите изпитания номинирани бяха Милка и Желязко, Теодора и Генади и Даяна и Йордан. В първия рунд на гласуване двойките избраха Милка и Желязко да са участниците, които ще си тръгнат от предаването.

„Преоткрих Мила десетки пъти във Вилата на любовта, за което съм много благодарен. Изключително съм горд от представянето й в играта!“, споделя Желязко. „Тук за пореден път открих и се убедих в неговата вяра в мен и в нас двамата и си доказах, че това е моят човек!“, допълва Милка.

След като хармоничното семейство с четири деца от Варна си тръгна, останалите участници бяха изправени пред трудния избор коя да бъде втората отпаднала двойка за вечерта. Един глас повече в полза на Теодора и Генади изпрати у дома Даяна и Йордан.

„В живота понякога си казваме, че няма какво повече да ни се случи, но ето, че има. Много благодарим за тези положителни емоции! Тук научихме много неща и най-вече, че не трябва да забравяме любовта в нас. С годините чувствата някак заспиват и е трябвало да дойдем тук, за да ги събудим. Благодарим на „Един за друг“, че това преживяване стана реалност“, споделиха Даяна и Данчо за изживяванията в предаването.

Напред в надпреварата продължават шест двойки, а борбата за победа става по-оспорвана с всеки изминал ден. Не пропускайте да разберете какви изненади очакват участниците следващата седмица в „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.