Гледайте романтичното риалити от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA
Повече от половината участници в „Един за друг“ вече се разделиха с на най-романтичното предаване в телевизионния ефир, а оставащите претенденти за победата продължават да се впускат в предстоящите игри с много мотивация и хъс. Първи в генералното класиране с най-голям натрупан бюджет за момента са Петя и Николай, а последното място продължават да не отстъпват Гергана и Радослав.

В новите епизоди на „Един за друг“ тази седмица предстоят много изненади и забавни приключения. Тон ще зададат дамите, които ще се включат в настолна игра с необичаен мащаб. Изпитанието ще бъде съчетание между съобразителност и гъвкавост на тялото, а участничките ще трябва да покажат още колко добри са в статистиката и дали познават психиката на мъжете.

Ще успеят ли дамите да отгатнат какво се случва в главата не на техните половинки, а на мъжката аудитория? Ще успеят ли да докажат, че могат да правят по няколко неща едновременно? Коя от дамите ще може да се похвали, че е разгадала мъжките желания и ще събере най-много точки? Какви залози ще направят половинките им? – не пропускайте да разберете в новите епизоди на „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за още актуални новини.

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022