Борислав Лазаров от втори сезон на "Игри на волята" е доста активен в социалните мрежи, където редовно споделя моменти от ежедневието и работата си. Но дълго време той не споделяше нищо за личния си живот. Това наскоро се промени.

Боби загатна за жената до себе си в началото на януари, но сега пусна нова обща снимка, която предизвика десетки коментари. На фотото Борислав не е тагнал гаджето си, но явно е открил истинската любов, пише каналът "Social Virals" във vbox7.
 

Не са известни подробности около запознаването им и как е пламнала любовната искра. Боби много пъти е споделял в Instagram, че мечтае за голямо семейство и няколко деца. Той е казвал, че търси истински човек и изглежда, че вече го е намерил в лицето на жената до себе си. Е, доста е рано да говорим за брак и деца, но признаваме, че ни липсва една инфлуенсърска сватба.

Борислав иначе е един от най-активните бивши участници в "Игри на волята". Той успя да се превърне в инфлуенсър, рекламира различни брандове и продължава работата си като личен коуч и треньор.