Боб Оденкърк
Боб Оденкърк / Gulliver/Getty Images
Актьорът Боб Оденкърк, известен с ролите си в хитовите сериали "Обадете се на Сол" и "В обувките на Сатаната", беше почетен със звезда на холивудската Алея на славата, пише в. "Дейли мейл". 

Звездата на 59-годишния Оденкърк е 2720-ата на прочутата алея в Холивуд и се намира до тази на Брайън Кранстън, който изпълнява главната роля във "В обувките на Сатаната".

На церемонията по откриването ѝ присъстваха актьори от сериала "Обадете се на Сол", сред които Джонатан Банкс, Патрик Фабиан, Тони Далтън, Джанкарло Еспозито, Рей Сийхорн, Майкъл Мандо, създателят на поредицата Винс Гилиган, сценаристът Питър Гулд, комикът Дейвид Крос. 
 
Церемонията съвпадна с деня, в който по телевизия Ей Ем Си стартира шестият и последен сезон на сериала "Обадете се на Сол", спин-оф на "В обувките на Сатаната". 

Миналата година Боб Оденкърк, носител на награди "Еми" и на актьорската гилдия в САЩ, прекара инфаркт по време на снимките за "Обадете се на Сол". Шест седмици по-късно актьорът се завърна на снимачната площадка.
 
БТА