Ранчото Moonlite Bunny е един от най-популярните публични домове по цял свят. Намира се в Невада, САЩ, и си е напълно действащ и легален.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thanks @dennishof for the hospitality.

A post shared by Cory Windelspecht (@thiscory) on


Част от екипа му е популярната бивша порно актриса, Кимбърли Кейн, която пред британски таблоид коментира вредите, които филмите за възрастни нанасят върху мъжката сексуалност. По думите ѝ много от клиентите в ранчото страдат от "сексуална тревожност" и на практика не познават истинската интимност. Каналът "Брутално" във vbox7 разказва:
 
Нещо повече - според Кимбърли именно филмите, в част от които се е и снимала, са причинили сексуални разстройства в цяло едно поколение мъже.
 
Като порно актриса Кимбърли има много награди, но днес обвинява индустрията за всичко това. Според нея младите мъже нямат никаква увереност в леглото.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‘Tis the season

A post shared by Kimberly Kane (@kkshot) on


"Те са гледали хиляди часове порно и вместо да научат нещо от него, то ги кара да се чувстват неадекватни", коментира тя пред DailyMail.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New glasses who dis?

A post shared by Kimberly Kane (@kkshot) on


Какво притеснява младите мъже в спалнята? Това са на първо място техните природни дадености, фактът, че жените не звучат така по време на секс, както порно актрисите.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I need electric blue carpet in my life all the time.

A post shared by Kimberly Kane (@kkshot) on


Друга причина за сексуалното осакатяване на мъжете според Кимбърли е и липсата на адекватно сексуално образование.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
thumbnail: https://www.instagram.com/kkshot/