Съвсем малко остана, докато най-популярната плюс сайз моделка в света, Ашли Греъм, ще стане майка за първи път. 32-годишната звезда сподели, че е качила над 20 кг по време на бременността си, но никога не се е чувствала по-добре през целия си живот. Каналът "Най-яките мацки" във vbox7 разказва:
 
"Най-хубавата част е, че не ми пука! Толкова съм благодарна на тялото си и на сина ми, че тялото ми е толкова подвижно", радва се тя в Instagram, правейки йога пози.
 
Бременната Ашли споделя през цялото време какво прави, докато очаква появата на сина си. Тя не спра да тренира, да ходи на акупунктура и масажи.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bumping this to the top of your feed

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on


През октомври моделката пък показа новите си стрии, появили се по време на бременността. "Ставам все по-едра и по-едра всеки ден и обиквам новото си тяло всеки ден все повече", написа тогава тя.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

my forever love💓

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on



В средата на август светът разбра, че любимият плюс сайз модел на всички, Ашли Греъм, е в очакване на първото си детенце. Негов баща е дългогодишният ѝ приятел Джъстин Ървин, който е година по-малък от нея.

Ашли Греъм: Щастлива, бременна и без скрупули (СНИМКИ)