Американски гадатели предсказват какво ще се случи на Оскарите
Американски гадатели предсказват какво ще се случи на Оскарите / Guliver/Getty Images

Броени дни преди церемонията по раздаване на наградите Оскар, не можем да подминем така любопитните предсказания за това кой ще грабне статуетката.

Гадателят Томас Джон от Ню Йорк миналата година предсказа Оскар за Дженифър Лорънс, казвайки, че актриса в бяло ще се качи на сцената, припомня Нова тв. Тази година той имал видение, че Сандра Бълок ще получи отличието. Томас Джон твърди още, че за най-добър филм ще бъде избран „12 години в робство", а за най-добър актьор - Матю Макконъхи.

В същото време гадателят от Лос Анджелис Бил Филипс е на противоположно мнение. Той предсказа, че тази година най-накрая Леонардо Ди Каприо ще се сдобие с Оскар, а за филм на годината ще бъде избран „Гравитация". Той успокои феновете на Дженифър Лорънс, че тази година не вижда падане за нея. Но за сметка на това някой друг ще има проблем с гардероба и по-конкретно със своята червена рокля.

Наградите на 2 март ще преминат в памет на двама души от филмовата индустрия. Единият е актьорът и режисьор Харолд Реймис, познат ни от „Ловци на духове", който почина в понеделник на 69 години. Операторката Сара Джоунс пък загуби живота си в нелеп инцидент миналия четвъртък. Тя беше ударена от влак, докато участва в заснемането на нов биографичен филм.

Източник: NovaNews.bg