За бързащите сутрин – 5 прически за по 5 минути
Ако сте от момичетата, които вечно бързат сутрин и никога не могат да отделят достатъчно време на косата си – не сте единсвените.

В ранните часове на деня почти всяка жена се чуди кое да направи по-напред – закуска на децата, да изглади ли роклята си, да сложи ли грим или просто да грабне всичките документи и да хукне към колата.

За перфектната прическа обаче са нужни само 5 минути. И добри идеи, разбира се.

Независимо дали става дума за лекции, офис, среща с приятели, разходка през уикенда, излизане след работа – в новото видео от каналa Natali's beauty има 5 идеи, подходящи за различните поводи и много лесни.

Ето и кои са те:

Прибрани коси с масури

Тази прическа е много лесна, много удобна и много ефектна. Разделете косата на път, както обичате да я носите, хванете най-горния кичур коса и започнете леко да усуквате като с усукването прихващате и още коса отстрани. Издърпвайте леко в корена, за да има обем, не пропускайте да пуснете и няколко кичура отстрани, за да изглежда по-небрежно, а и за да бъде красиво рамкирано лицето ви. Закрепете с фиби отзад. Това е.

Жени с каква коса предпочитат мъжете

Странична плитка от едната страна

Още една бърза прическа, подходяща за ежедневието. Разделете косата с път по ваш вкус. След това хванете най-предния кичур коса, разделете на 3 и започнете плитка. С всяко преплитане от едната и от другата страна на плитката в посока назад слагайте още малко коса. След това придърпайте плитката, да стане малко по-небрежна и обемна. Фиксирайте с 2 фибички.

Десет супер трика за перфектна прическа

Нисък кок с обем отгоре

За тази прическа впръскайте малко сух шампоан или лак за коса в корените и топирайте. Приберете косата назад и фиксирайте с 2 фиби. Съберете останалата коса с пръсти в ниска опашка и вържете съвсем небрежно с ластик. После с помощта на още фиби създайте своеобразен кок. Използвайте второ огледало, за да виждате в голямото какво точно се случва отзад. Ако по-късите кичури коса падат по тила, фиксирайте ги с допълнителни фиби. Накрая приглаждайки с пръсти впръскайте още малко лак, за да се задържи косата назад.

Защо тази българка отряза 25 см от косата си (ВИДЕО)

Сладко кокче за училище

За това кокче отделете най горния сектор коса. Прокарайте с пръсти права линия от най-високото ъгълче на двете вежди в посока нагоре. Вържете опашка на каквато височина предпочитате и усучете. Издърпайте усуканата коса, като държите най-дългия кичур за допълнителна текстура и завъртете. След това фиксирайте с няколко фиби до получаване на симтетрично кокче. По желание топирайте леко в корените пуснатата коса за още обем.

На колко години откриваме идеалната прическа

Две рогчета за уикенда

Двете рогчета са не по-трудни от едно, но придават много сладурско излъчване. Разделете косата на централен път. След това за отправна точка използвайте края на веждата и прокарайте симетрично прави линии с пръст или гребенче, за да отделите 2 сектора. Вържете ги на 2 високи опашчици. Сплетете всяка опашка на плитка. Леко придърпайте от двете страни, за да има допълнителна текстура, усучете и фиксирайте с фиби за максимална симетричност.