Доскоро смятахме, че от коронавируса боледуват предимно възрастни хора, но признанието на инфлуенсърката Адриана Тюркмен, че е заразена с вируса разклати това убеждение. Вижте в канала "Красивите българки" във vbox7:

Признанието дойде преди седмица, а с него и отговорите на много въпроси - как протича заболяването, какви са симптомите, как се лекува?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Posting throwbacks , cause there's nothing new to post 🙄

A post shared by Adriana Turkmen (@adrianat7) on


Пред "Събуди се" инфлуенсърката призна, че към момента кашлицата отминава и останала само липсата на обоняние. Въпреки че приела новината от положителния тест със сълзи на очите, днес Адриана всъщност дори се радва, че е сред първите, които са били диагностицирани в България. Така на нея ѝ се обърнало внимание, а и се радва, че ще има антитела, които да я пазят в бъдеще.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Turkmen (@adrianat7) on


Адриана всъщност се самоизолирала преди 14 дни, а диагнозата дошла преди 12 дни. Тогава си мислила, че си внушава симптоми, но днес вече не е чак толкова убедена, че става въпрос за внушение. Усещала тежест в гърдите, лек задух, парене в очите и липса на обоняние. Имала и чувството, че има температура, но всъщност нямала.
 
И така Адриана от доброволна самоизолация попаднала в задължителна такава, която ще продължи и след като се изчисти от болестта. Сега ѝ пазарува майка ѝ, като оставя продуктите пред вратата ѝ, а тя излиза да си ги вземе, когато си тръгне. През времето у дома чисти, готви, гледа филми и сериали, чете книги.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amazing and productive start of the week 💐 Work ✅ heading to the gym 💪🏼

A post shared by Adriana Turkmen (@adrianat7) on


Най-много ѝ липсват тренировките, с които няма търпение да се захване, когато мине всичко това. А първият човек, когото ще види след карантината, е майка ѝ.