Опасността от коронавируса вече е реална и в България, а мнение по темата изказват всякакви хора - както медицински лица, така и политици, общественици, популярни лица от българския шоубизнес. Вижте в канала "VIP Box" във vbox7:

Наум Шопов

Няма как да не започнем с лекаря сред популярните ни лица. Той публикува видео, в което обясни рисковете от болестта, начина на протичане и как можем да намалим риска от заразяване.
 
Джена

Наложи се певицата да си отмени предвидените участия в Германия. Притесненията ѝ са от личен характер. "Поради личните ми съображения и притеснения от епидемията, върлуваща във все повече държави Коронавирус, отменям участието си и ще изберем нови дати за оставащите два концерта веднага щом премине щама", пише певицата.
 
Биляна Лазарова

Бъдещата майка първо благодари на всички, които са си останали вкъщи и заради това магазините и пътищата са празни, а след това заяви, че "маниакалното поведение" на хората е по-опасно от вируса. И завърши с това, че е плашещо, че заради вируса хората са започнали да си мият ръцете.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️It’s our day #8thofmarch @michelemickeey @callmevexy_

A post shared by ⭕️🔱BILYANA LAZAROVA🔱⭕️ (@b_lyanish) on


Сузанита

Певицата публикува популярна от социалните мрежи шега, според която вирусът се пренася най-вече чрез банкнотите, които трябва да се оставят в плик, а тя щяла да мине и да ги прибере.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suzanitta 👑 (@mvradova) on


Лъчо от СкандаУ

"Рейс 11 от Гео Милев до Красна Поляна пътува около час, в тежкия трафик, около час е и продължителността на едно представление, нормално ли е театрите да са затворени, а всичко останало не", пита риторично изпълнителят и събира мненията на своите последователи.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Какво ви е мнението за вируса? Опасен - безопасен! Информацията, която получаваме за него е реална - лъжлива. Има ли го в България или си го измислихме за субсидии и обществени поръчки. Рейс 11 от Гео Милев до Красна Поляна пътува около час, в тежкия трафик, около час е и продължителността на едно представление, нормално ли е театрите да са затворени, а всичко останало не? Аз не съм в час с нещата - информирайте ме. Благодаря!

A post shared by Лъчезар Евтимов (@lychoskandau) on