Някои от вас вероятни си спомнят Алф, който имаше 7 стомаха. Точно толкова като че ли има всеки един от нас по време на празниците. Изкушенията дебнат от всеки ъгъл на масата, а килограмите се трупат неусетно.

Как да отслабнем след празниците, като същевременно го направим по най-здравословния начин? Вижте какво казват експертите в канала "Кaк дa" във vbox7

1. Мислете в перспектива

Един от основните проблеми при хората, които искат да отслабнат след празниците, е, че искат да го направят бързо. Но бързото сваляне може да доведе със себе си проблеми с имунната система. А това е най-лошото нещо в този сезон.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Började lillejul med ett CF pass följt av lite gym. Nu mååår man 🥰🎅🏻 God jul!

A post shared by CASSANDRA • Bikini Fitness (@cassandraklemm) on


2. Поставяйте си много, но малки цели

Разбийте голямата цел на няколко по-малки. Така ще избягате от стреса и нещата ще добият доста по-реалистичен вид. А стресът е ваш враг - от него се качват килограми.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i’m done with all my finals yay

A post shared by vanessa 🍬 (@vanessajournals) on


3. Пийте вода

Често бъркаме жаждата с глад. А дехидратираното тяло поддържа нормалното кръвообращение по-трудно. Хората, които не пият достатъчно вода, са по-застрашени от болести на сърцето.
 
4. Хранете се

Не гладувайте! Просто променете вида храна, с която се храните. Със сигурност сте прекалили с обработените въглехидрати и тлъстите меса. Заредете се със зеленолистни зеленчуци, пълнозърнести храни и леко месо.
 
5. Отървете се от остатъците

Да се хвърля храна не е хубаво, но целта ви го изисква. Може да ги занесете в офиса или пък при близки. Започнете на чисто.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What do you do with leftover rice and pork belly? Make fried rice of course! #leftovers #homecooking

A post shared by Charles Larzelere (@charleslarzelere) on


6. Внимавайте с фитнеса

През януари всички решават да тръгнат на фитнес. Но изчакайте. Припомнете си малките стъпки. Ако не сте тренирали през последните месеци, ще ви дойде доста - и нов хранителен режим, и спорт. Започнете с едното.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

how cute is this gym outfit🤩🥵🌹

A post shared by Natasha Ivanchenko (@natasha_ivanchenko) on


7. Внимавайте с добавките

Много препарати ни обещават бързо отслабване, но проблемът с тях е, че всички те минават през и без това пострадалия ни по празниците черен дроб. Преди да започнете да пиете, каквото и да е, се консултирайте с лекар.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Christmas means giving, giving caps of course! 🤲🏼

A post shared by Captain Caps (@captaincaps_) on