Станка Златева, Орлин Павлов, Атанас Колев – след десет сезона няма съмнение, че много от най-ярките звезди в България са минали през къщата на VIP Brother, пише каналът на Ралица Петровa във vbox7. Ето на кои пет други знаменитости също би им отивало да са съквартиранти:

Тита

Мегауспешна, непредвидима и дръзка, Тита безспорно би била идеалният кандидат за Къщата, особено като се има предвид, че звездата стартира кариерата си именно в риалити формат на NOVA. Би било супер да я видим как дели един покрив с Гери-Никол. Не само, защото двете певици често са сравнявани една с друга, но и защото започнаха музикалния си път заедно в X Factor като част от групата “Sweet 16”.
 

Михаела Маринова

Като говорим за X Factor звезди, няма как да не споменем Михаела Маринова. Ще ни е любопитно да видим как чаровната поп певица и половинката ѝ – футболистът Александър Дюлгеров, влизат в Къщата. Не само защото са супер сладки заедно, но и защото искаме да откраднем тайните им за успешна връзка.

Мария Бакалова

Макар да се превърна в световна знаменитост, Мария Бакалова изглежда като истински земно момиче. Точно затова ще ни е интересно да я видим в неформалната обстановка на Къщата и да разберем повече за живота ѝ отвъд светлината на прожекторите. Засега графикът на звездата изглежда пълен с холивудски партита, но кой знае.
 

Григор Димитров

Друго име в категорията “малко вероятно, ама би било готино” е Григор Димитров. И кариерата, и медийните участия на спортиста са основно в англоезичния свят, затова ще ни е интересно да го видим в роден ефир. Да не говорим, че така може би най-накрая ще разберем какво наистина се случи между него и Никол Шерцингер.

Цветослав Цонев – Цуро 

Влогърът Цветослав Цонев (или Цуро, както е познат на феновете си), се прочу със своите забавни, нетипични  и понякога – дори леко абсурдни, видеа. В интервюта обаче той споделя, че всъщност е доста спокойна и непретенциозна личност в ежедневието си. Точно затова искаме да видим коя негова страна би излязла на повърхността в Къщата – лудата интернет звезда или интровертният непукист.